Kumçatı İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: KUMÇATI İmam Hatip Okulu Olarak: Kurumsal Kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan kültürel mirası değerlendiren, yaşadığı hayatı yorumlayan, problemlere çözüm üretebilen, mesleğinde önder saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır.

Misyon: KUMÇATI İmam Hatip Okulu Olarak: İnsana, düşünceye, özgürlüğe ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak, evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar: 2022-2023 eğitim öğretim yılında Genç Nida Kur´an-ı Kerim´i Güzel Okuma (Kız Öğrenciler) yarışmasında ikincilik.

Saatler: BAŞLAMA: 08.20 - BİTİŞ: 14.40
Isınma: KÖMÜR İLE MERKEZİ ISITMA
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Okula ait servis bulunmasa da belde genelinde servis bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: Okulumuzda derslik bulunmaktadır ve yaklaşık olarak 500 öğrenci kapasitesine sahiptir.

WEB - https://kumcatiiho.meb.k12.tr

Adres - KUMÇATI BELDESİ NASIRHAN MAH. MİLLET CAD. NO 74 MERKEZ / ŞIRNAK

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Okulumuz Kumçatı Beldesinin Nasırhan Mahallesinin Millet Caddesinde bulunmaktadır.

Adres - KUMÇATI BELDESİ NASIRHAN MAH. MİLLET CAD. NO 74 MERKEZ / ŞIRNAK

Ulaşım Okulumuza ulaşım servis veya özel araç ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ŞIRNAK MERKEZE 20KM - CİZRE MERKEZE 25 KM