HEDEF LGS 2023 TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Şırnak Merkeze bağlı İmam Hatip Ortaokulu müdürleri ve koordinatörleri ile HEDEF LGS 2023 toplantısı düzenlenmiştir.

10.05.2023 71

17.04.2023 tarihinde saat 13.30’da Şırnak Şehri Nuh Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans salonunda Hedef-2023 LGS-YKS toplantısında aşağıdaki kararlar alınmıştır.

1.      Hedef -2023 koordinatör öğretmenleri ve okul müdürleri sınav sistemine hakim olup ve öğrencilere sınav sistemini anlatacak.

2.      Sınav öğrencileri ile ayda en az iki genel değerlendirme toplantısı yapılacak.

3.      Düzenli deneme sınavları yapılacak.

4.      Deneme sınavından sonra deneme sınavının analizi yapılacak.

5.      Deneme sınavı sonrası öğretmenlerle zümre toplantıları yapılacak.

6.      Rehberlik servisi ve koordinatör öğretmen öncülüğünde motivasyon seminerleri yapılacak.

7.      Yakın çevrede tanınan ,bilinen okumuş kişilerin katıldığı kariyer günleri programları düzenlenecek.

8.      Sınava 1 ay kala test çözme teknikleri semineri verilecek.

9.      Okullar kendi İmkanlar dahilinde öğrencilere yönelik moral motivasyon programları yapacak.

10.   İmkanlar dahilinde tüm okulların katılımıyla eş zamanlı deneme sınavları yapılacak.